werkwijze

Onze werkwijze

Onze  grootste missie is het delen van Bijbels en zorg aan gevangenen in Indonesië. We bezoeken structureel verschillende gevangenissen op Jakarta, Ambon en Bali. In deze gevangenissen onderhouden we nauw contact met de verschillende disciplines. Ook op de eilanden zelf hebben we onze contacten.

 Tijdens de bezoeken zijn er intense ontmoetingen. Door het niet meer meetellen in de maatschappelijke klasse, leven de gevangenen daar in een soort van eenzaamheid. Dat ontneemt deze mensen alle vorm van hoop. Tijdens de missie bezoeken wij de gevangenen. Dat brengt veel intensieve emoties met zich mee, bemoedigingen en hoop.

Ook bouwen we aan structurele netwerken door de lokale bevolking, die de gevangenen structureel kunnen bezoeken en ondersteunen met Bijbelstudie en andere benodigdheden.

“Mijn levensverhaal heb ik gedeeld met deze directeur- generaal” aldus Wilfred. “Daardoor zien ze mij als voor- beeld; het is mogelijk je leven anders te beginnen.” We hebben hoop gebracht aan gevangenen en laten zien dat er een leven is met Jezus Christus en met God. Treffend is de grote eenzaamheid daar. Als je eenmaal bent